Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Convention Lions Clubs International Convention
Hoppa till sidfot

LCICon

Chicagos hundraårsfirande
  • LCICon Chicago
    LCICon Chicagos hundraårsfirande

    Lions Clubs Internationals 100:e årliga kongress hålls i Chicago, IL, USA, 30 juni – 4 juli 2017

Nätverk på kongressen

#LCICon förhandstitt på Chicago

Varje år samlas mer än 20 000 lionmedlemmar från hela världen för att fira på vår internationella kongress. Kongressen är ett perfekt sätt att återknyta bekantskaper och träffa nya vänner.  Lär dig om andra klubb- och distriktsprojekt.  Och få personliga kontakter med internationella ledare och representanter från huvudkontoret.

Lär dig på kongressen

Lär dig på LCIConUnder den internationella kongressen får ni en chans att tillsammans med lionmedlemmar från mer än 120 länder och geografiska områden – med olika språk och bakgrund – marschera sida vid sida längs värdstadens gator under Nationsparaden.  Delta i seminarier och rösta om organisationens framtid.  Och njut av evenemangens höjdpunkter, såsom tre plenarsessioner fyllda av aktiviteter, en spännande utställningshall med mera.

Ha roligt!

Ha roligt på LCI:s kongressLions Clubs International firar sitt 100-årsjubileum! Chicago har en av världens mest magnifika silhuetter, kilometerlånga vackra stränder, unik arkitektur och butikskomplex och restauranger i världsklass, så därför är "The City That Works" en idealisk stad för vår kongress. Den är fylld av kulturrikedomar, mängder av aktiviteter, en multietnisk befolkning och stor gästvänlighet. Chicago är därför en oförglömlig upplevelse för besökare i alla åldrar.
Hoppa till toppen