Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Convention Lions Clubs International Convention
Hoppa till sidfot

LCICon

Las Vegas-firande
  • LCICon Las Vegas
    LCICon: Las Vegas 2018 Hundraårsfirandet fortsätter!
    Lions Clubs Internationals 101:a årliga kongress hålls i Las Vegas, NV, USA, 29 juni – 3 juli 2018

Nätverk på kongressen

Varje år samlas mer än 20 000 lionmedlemmar från hela världen för att fira på vår internationella kongress. Kongressen är ett perfekt sätt att återknyta bekantskaper och träffa nya vänner. Lär dig om andra klubb- och distriktsprojekt. Och få personliga kontakter med internationella ledare och representanter från huvudkontoret.

Tjäna på kongressen

Picture of service projectsUpplev något extra utöver det vanliga kongressdeltagandet genom att delta i kongresserviceprojekt tillsammans med leo- och lionmedlemmar från hela världen. Du har möjlighet att anmäla dig till ett flertal olika praktiska serviceprojekt som äger rum på MGM Hotel och runtom i Las Vegas-området. Förregistrering krävs och antalet platser är begränsat.

Lär dig på kongressen

Lär dig på LCIConUnder den internationella kongressen får ni en chans att tillsammans med lionmedlemmar från mer än 120 länder och geografiska områden – med olika språk och bakgrund – marschera sida vid sida längs värdstadens gator under Nationsparaden. Delta i seminarier och rösta om organisationens framtid. Och njut av evenemangens höjdpunkter, såsom tre plenarsessioner fyllda av aktiviteter, en spännande utställningshall med mera.
Hoppa till toppen